Musical Wicked London mijn ervaring

We vinden het ontzettend leuk om naar een musical te gaan. Toen we online aan het kijken waren, kwamen we uit op Wicked. In dit artikel schrijf ik mijn ervaring bij de Wicked!

Tickets

Prijzen lopen heel erg uit een. We kozen voor de goedkoopste tickets. We waren 30 pond per ticket kwijt. We zaten daarbij ook helemaal achteraan.

Toen we er eenmaal waren, paste mijn vriend niet in de stoelen haha. Hij had namelijk te lange benen. Toen had ik gevraagd of we andere plekken konden krijgen. We kregen aparte plekken waar je rolstoel kon neer zetten. We gingen van helemaal boven, naar midden van de zaal. Dit was ook echt ontzettend fijn! Alle stoelen vanaf midden naar boven zitten ontzettend dicht op elkaar. Zelfs ik met mijn 1,70m had moeite met mijn benen.

Musical Wicked London

Wij zijn echt fan! Verhaal was ontzettend goed, en decor ook. De zang was daarnaast ook echt ontzettend goed! Wij zijn fan

Zeker een aanrader als je naar Londen gaat!

Tips voor Londen

Dit artikel bevat affiliate links. Dat houdt in dat ik een kleine commissie ontvang als je via een van deze links een boeking of aankoop doet. Maar dit kost jou niks extra, maar helpt mij om Natizavdl te laten groeien.

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories