CG

Shea moisture curl & shine shampoo: een goede keuze voor krullend haar?

Shea moisture curl & shine shampoo is een populaire shampoo voor krullend haar. In dit artikel bekijken we de belangrijkste eigenschappen van deze shampoo en of het een goede keuze is voor krullend haar.

Een van de eerste dingen die je opmerkt aan de Shea moisture curl & shine shampoo is de unieke formule. De shampoo bevat kruidenextracten en oliën die het haar hydrateren en voeden. Dit maakt de shampoo erg geschikt voor krullend haar dat vaak droog en beschadigd is.

De shampoo ruikt ook heerlijk fris en verzorgend. Het lekkere aroma komt door de ingrediënten die in de shampoo zitten, zoals kokosolie en sheaboter.

Shea moisture curlijus een ideaal product voor krullend haar. Het hydrateert en voedt het haar, ruikt verzorgend en bevat natuurlijke ingrediënten. Maar is deze shampoo ook echt goed voor krullend haar?

Volgens veel gebruikers is Shea moisture curl & shine shampoo een uitstekende shampoo voor krullend haar. Het maakt het haar zachter, glanzender en gemakkelijker te onderhouden. Het enige nadeel is dat de shampoo niet voor alle haartypes geschikt is. Sommige mensen met krullend haar vinden de shampoo te droog of te vettig. Al met al is Shea moisture curl & shine shampoo een goede shampoo voor krullend haar. Het hydrateert en voedt het haar en geeft het een mooie glans. Het enige nadeel is dat het niet voor alle krullende haartypes geschikt is. Zelf heb ik 2C en op sommige momenten kan shampoo wel zwaar aan voelen op mijn haar. Maar wel zeker een aanrader!

Te koop bij bijvoorbeeld de Kruidvat

Curly curl goedgekeurd

Meer artikelen over CG:

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories