Hotspot Londen: Citizen M Tower of London hotel mijn ervaring

Wanneer je ergens moet gaan overnachten, kan ik zelf door de bomen het bos niet meer zien. Ik lees ook altijd ervaringen van andere mensen voor dat ik het hotel boek. Met een beetje rond kijken kwam ik bij Citizen M Tower of London hotel. Deze sprak mij erg aan, en we gingen boeken!

Citizen M Tower of London hotel

Inchecken

Inchecken was ontzettend makkelijk! Er staan aantal computers waarbij je een zelf incheck hebt. Dit werkte ontzettend makkelijk. Er staat ook iemand voor als je er niet uit komt. Je kunt ook 24/7 inchecken wat voor mij echt een plus punt heeft!

Kamer

Kamer is klein maar fijn. Je kunt tv, temperatuur en licht met de ipad bedienen. Bed lag echt heel fijn, en je had veel ruimte! badkamer was ook fijn, praktisch. Wat wel nadeel is; onze vloer in badkamer was niet schoon. Er lagen haren en andere vieze plekken. Toen kregen we een nieuwe kamer, en toen hadden we weer hetzelfde probleem. Toen is er iemand langs gekomen om schoon te maken. Hadden ze daarna nog steeds niet helemaal schoon gemaakt.. Maar ach, daarna hebben we zelf maar schoon gemaakt.

Als je veel ruimte wilt, moet ik zeggen dat dit niet jou plek is. Ik miste wel vaak toch wel iets meer plek

Bron

Ontbijt

Tijdens ontbijt hadden we echt ontzettend veel keus! Alles was echt vers, en werd continu aangevuld. Ontbijt was ook echt gehele ochtend ipv 07:00 tot 09:00 bijvoorbeeld. Voor ontbijt betaal je ook extra dat is ook zeker niet teveel.

Locatie

Wat een top locatie is dit zeg!!! We hadden het echt niet beter kunnen krijgen. Alles is om de hoek. En je had zicht op Tower Bridge!

  • London City Airport (LCY) – 29 min by tube
  • Towerhill Underground – 1 min walk
  • Tower Bridge – 9 min walk

Conclusie

Ons verblijf was echt top! We hadden echt geen ander hotel willen boeken. Locatie was echt geweldig. En personeel was ontzettend vriendelijk! Fijne kamer en lekker ontbijt. Ik zou Citizen M Tower of London hotel echt aanbevelen

Citizen M Tower of London hotel

Locatie: 40 trinity square, City of London, London, EC3N 4DJ, United Kingdom

Je boekt een kamer vanaf €151 per nacht bij Citizen M Tower of London hotel

Bekijk meteen de huidige tarieven!

Meer artikelen over Londen:

Tips voor Londen:

Dit artikel bevat affiliate links. Dat houdt in dat ik een kleine commissie ontvang als je via een van deze links een boeking of aankoop doet. Maar dit kost jou niks extra, maar helpt mij om Natizavdl te laten groeien.

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories