Hoe je het meeste uit je reis naar Barcelona kunt halen

Barcelona is een van de mooiste steden van Europa en heeft voor elk wat wils. Of je nu de rijke cultuur wilt ontdekken, de adembenemende architectuur wilt bekijken of wilt feesten, Barcelona heeft het allemaal. Hier zijn een paar tips om het meeste uit je reis naar deze geweldige stad te halen.

Barcelona

Ten eerste, plan vooruit. Gebruik online bronnen om van tevoren attracties, hotels en restaurants te onderzoeken. Dit zal je helpen te bepalen welke delen van de stad je wilt bezoeken en welke ervaringen must-dos zijn tijdens je verblijf.

Ten tweede, vergeet niet de plaatselijke festivals en evenementen die tijdens je bezoek kunnen plaatsvinden, want die kunnen een uniek inzicht bieden in de Catalaanse cultuur. En over de Catalaanse cultuur gesproken, zorg ervoor dat je de traditionele Spaanse keuken zoals paella en tapas proeft als je in de stad bent!

Ten derde, maak gebruik van Barcelona’s uitstekende openbaar vervoer of huur een fiets als je liever op twee wielen verkent. Je kunt kaartjes voor de metro of bus kopen bij elke tabakszaak (estancos) in de stad of gewoon een app als Moovit gebruiken waarmee je direct vanaf je smartphone kaartjes kunt kopen.

Ten vierde, leer enkele basiszinnen in het Catalaans, zodat de plaatselijke bevolking weet dat je hun taal en cultuur respecteert – zelfs gewoon “gràcies” (dank je wel) zeggen gaat een heel eind! Vergeet tot slot niet om een open geest mee te nemen en alles wat Barcelona te bieden heeft te omarmen!

Hotel Barcelona

Er zijn ontzettend veel keuzes die je kunt maken. Hierbij vertel ik mijn top 3 hotels!

Fashion House

Locatie: Bruc, 13 Principal, L’Eixample, 08010 Barcelona, Spanje

Je boekt een kamer vanaf €85 per nacht bij Fashion House

Bekijk meteen de huidige tarieven!

Chic & Basic Lemon Boutique Hotel

Locatie: Pelai, 6, Ciutat Vella, 08001 Barcelona, Spanje

Je boekt een kamer vanaf €94 per nacht bij Chic & Basic Lemon Boutique Hotel

Bekijk meteen de huidige tarieven!

Holiday Inn Express Barcelona City 22@, an IHG Hotel

Locatie: Pallars, 203, Sant Marti, 08005 Barcelona, Spanje

Je boekt een kamer vanaf €121 per nacht bij Holiday Inn Express Barcelona City 22@, an IHG Hotel

Bekijk meteen de huidige tarieven!

Tips voor Barcelona:

Dit artikel bevat affiliate links. Dat houdt in dat ik een kleine commissie ontvang als je via een van deze links een boeking of aankoop doet. Maar dit kost jou niks extra, maar helpt mij om Natizavdl te laten groeien.

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories