De mooiste stad in Spanje: een reis door Torrevieja

Als je aan Spanje denkt, denk je misschien aan Madrid, Barcelona of Valencia. Maar er is een andere stad in Spanje die zeker de moeite waard is om te bezoeken: Torrevieja.

Torrevieja is een kuststad in de provincie Alicante, in het zuiden van Spanje. De stad ligt aan de Middellandse Zee en heeft prachtige stranden, zoals Playa del Cura, Playa de los Locos en Playa de los Naufragos.

Torrevieja is ook een ideale stad om te winkelen. In de stad vind je verschillende winkelcentra, zoals Habaneras en La Zenia Boulevard. Er zijn ook veel leuke boetiekjes en markten, waar je lekker kunt struinen en souvenirs kunt kopen.

Spanje

Een bezoek aan Torrevieja is niet compleet zonder een bezoek aan het Salinas de Torrevieja. Dit is een natuurgebied met twee grote zoutmeren, waar je heerlijk kunt wandelen en genieten van de mooie omgeving.

Na een dagje strand of winkelen kun je heerlijk eten in een van de vele restaurants in Torrevieja. Er is voor ieder wat wils, van Spaanse tapas tot internationale gerechten. Wil je liever wat meer beleven dan alleen eten en drinken? Dan kun je ‘s avonds naar een van de vele bars of clubs in de stad gaan, zoals Bora Bora of Papagayo Beach Club.Torrevieja is een ideale bestemming voor een vakantie of een weekendje weg. Of je nu houdt van strand, winkelen, eten of feesten: in Torrevieja is het allemaal mogelijk!

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories