Een reis door het bruisende Londen: van de Big Ben tot de Tower Bridge en alles daartussen

Londen is één van die unieke steden die je echt een keer in je leven moet bezoeken. Of je nu houdt van historie, cultuur, architectuur of gewoon een gezellige avond uit, in Londen is het allemaal mogelijk. In dit artikel neem ik je graag even mee op reis door deze bruisende stad, van de bekende bezienswaardigheden zoals de Big Ben en de Tower Bridge, tot de minder bekende plekjes waar je echt een echte Londense ervaring kunt opdoen.

Londen

Londen is een stad die je nooit uitgekeken raakt. Er is altijd wel iets te doen of te zien, en elke wijk heeft weer een eigen sfeer. In het centrum van Londen vind je de bekende bezienswaardigheden, de Big Ben, het Buckingham Palace en Londen is meerijk Camden kun je bijvoorbeeld leuke vintage kleding en antiek spulletjes vinden, en in Shoreditch is het altijd gezellig druk met hippe cafés en bars.

Tip: Download gratis londen gids!

Als je Londen bezoekt, mag een bezoek aan de Big Ben en de Tower Bridge natuurlijk niet ontbreken. De Big Ben is het symbool van Londen, en de Tower Bridge is een iconische brug die je echt een keer van dichtbij moet zien. Maar er is nog veel meer te zien in Londen, dus laat je niet tegenhouden door de toeristische hoogtepunten. Er zijn namelijk ook genoeg verborgen parels te ontdekken in Londen.

Als je echt een unieke Londense ervaring wilt opdoen, moet je een wandeling maken door de graveyards in Highgate. Dit is een van de oudste graveyards in Londen, en je voelt je er echt even terug in de tijd. Ook leuk om te doen is een bezoekje aan een van de vele markten in Londen. De markten zijn een echte aanrader, want je kunt er van alles vinden, van kleding tot vintage spulletjes.

Tips voor de overnachting

NOX West Hampstead

Locatie: 291 West End Lane, Camden, London, NW6 1RD, United Kingdom 

Je boekt een kamer vanaf €98 per nacht bij NOX West Hampstead 

Bekijk meteen de huidige tarieven!

The Gantry London, Curio Collection By Hilton

Locatie: 40 Celebration Avenue, Newham, London, E20 1DB, United Kingdom

Je boekt een kamer vanaf €168 per nacht bij The Gantry London, Curio Collection By Hilton 

Bekijk meteen de huidige tarieven!

ALTIDO New apartments near Battersea Power Station

Locatie: 5 Moat Street, Wandsworth, London, SW11 7EA, United Kingdom 

Je boekt een kamer vanaf €268 per nacht bij ALTIDO New apartments near Battersea Power Station 

Bekijk meteen de huidige tarieven!

Tips voor Londen

En als je dan toch in Londen bent, mag een bezoek aan de pub natuurlijk ook niet ontbreken. In Londen vind je namelijk tal van gezellige pubs waar je een echte Londense pint kunt drinken. Proost!

Een reis door het bruisende Londen: van de Big Ben tot de Tower Bridge en alles daartussen

Dit artikel bevat affiliate links. Dat houdt in dat ik een kleine commissie ontvang als je via een van deze links een boeking of aankoop doet. Maar dit kost jou niks extra, maar helpt mij om Natizavdl te laten groeien.

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories