De beste plekken in Londen voor elk type reiziger

Londen is een wereldstad die elk jaar miljoenen toeristen trekt. Het is een levendige stad met veel verschillende wijken, bezienswaardigheden en activiteiten. Er is voor ieder wat wils, maar soms is het lastig om door de bomen het bos te zien. Daarom hebben wij een lijst gemaakt met de beste plekken in Londen voor elk type reiziger.

Londen historie en cultuur

Ben je op zoek naar een stad met veel historie en cultuur? Dan is Londen zeker een bezoek waard! Bezoek bijvoorbeeld het British Museum of het Victoria and Albert Museum. Wil je graag de koninklijke familie zien? Ga dan naar Buckingham Palace of Windsor Castle. Londen heeft ook veel mooie parken, zoals Hyde Park en Regent’s Park.

Winkelen

Als je van winkelen houdt, dan is Londen ook een paradijs. Er zijn veel bekende winkelstraten, zoals Oxford Street en Bond Street. Je kunt hier terecht voor de laatste fashion trends, maar ook voor antieke spullen en curiosa.

Lees ook: De beste plekken om in Londen te eten, drinken en verkennen

De beste plekken in Londen voor elk type reiziger

Nachtleven

Ben je op zoek naar een stad met een bruisend nachtleven? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Soho. Dit is een wijk in het centrum van Londen waar je veel bars, clubs en restaurants kunt vinden. Er is altijd wel iets te doen in Soho! Londen is een geweldige stad voor een citytrip. Er is genoeg te zien en te doen voor ieder type reiziger. We hopen dat je een leuke tijd zult hebben in deze mooie stad!

Tips voor de overnachting

NOX West Hampstead

Locatie: 291 West End Lane, Camden, London, NW6 1RD, United Kingdom 

Je boekt een kamer vanaf €98 per nacht bij NOX West Hampstead Bekijk meteen de huidige tarieven!

The Gantry London, Curio Collection By Hilton

Locatie: 40 Celebration Avenue, Newham, London, E20 1DB, United Kingdom

Je boekt een kamer vanaf €168 per nacht bij The Gantry London, Curio Collection By Hilton Bekijk meteen de huidige tarieven!

ALTIDO New apartments near Battersea Power Station

Locatie: 5 Moat Street, Wandsworth, London, SW11 7EA, United Kingdom 

Je boekt een kamer vanaf €268 per nacht bij ALTIDO New apartments near Battersea Power Station Bekijk meteen de huidige tarieven!

6. Tips voor Londen

Dit artikel bevat affiliate links. Dat houdt in dat ik een kleine commissie ontvang als je via een van deze links een boeking of aankoop doet. Maar dit kost jou niks extra, maar helpt mij om Natizavdl te laten groeien.

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories