Become Financially Free Membership door Rowena

Zelf vind ik het echt belangrijk om te blijven leren. Toen ik online aan het rond neuzen was, kwam ik Rowena tegen. Ze heeft een online progamma ‘Become Financially Free Membership‘ En ik was eigenlijk gelijk overtuigd! Je kunt voor een kleine 14,95 (hetzelfde als een Netflix, Videoland of Disney+) per maand lid worden. Vandaag mijn eerlijke mening over ‘Become Financially Free Membership

Bron: Become Financially Free Membership

Zelf ben ik voor Premium membership gegaan. Omdat je daar alles kunt bekijken van de membership! Zelf ben ik voor 1 week full-time gaan bekijken. Ik vond membership een hele logische stappen hebben! Rowena verteld ook allemaal ontzettend duidelijk. En geeft ook veel handvaten om verder te gaan. Als je eventueel nog vragen hebt, kun je ze ook stellen in de community.

Zelf ben ik al sinds November lid, en vanaf eind November bezig. En deel ook graag mijn resultaat!

Mijn resultaat in twee maanden:

Etsy

Ik ben begonnen met een Etsy shop op te starten. Ze geeft ontzettend veel tips! En hoe je beste kunt bekijken wat mensen zoeken. Hoe je beste je artikel in de markt kan brengen. Hier heb ik ook ontzettend veel aan gehad!

Mijn Etsy shop
Pinterest

Rowena geeft ook echt ontzettend veel tips over Pinterest. Daar ben ik ook gelijk aan begonnen. Zoals je ziet is mijn Pinterest ontzettend hard gegroeid! Ik begon met: 426 impressies, 0 keer bewaard en 0 uitgaande klikken.

Links = Week 3

Rechts = Week 5

Conclusie

Ik ben van van Become Financially Free Membership! Er zit ontzettend veel waarde in membership. En dat ook voor echt weinig geld! Ik heb meerder cursussen gekocht in het verleden. Maar die waren veel duurder, en zeker niet zoveel waarde als in de Become Financially Free Membership. Ze blijft ook maar waarde toevoegen in het membership. Dat is ook ontzettend fijn. De community is ook ontzettend fijn die erbij is!

Kortingscode

En wat ook ontzettend leuk is! Ik mag namelijk 20% korting op de eerste maand lidmaatschap van het Become Financially Free Membership geven met de volgende kortingscode:

‘XA8HUIW

Wie zie ik daar?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories