Hoe ik mijn tijd in Londen doorbracht en waarom je het ook moet doen

Ik had altijd al een fascinatie voor Londen. Deze gigantische, bruisende stad die vol zit met historie en cultuur. Dus toen ik de kans kreeg om er een week door te brengen, was ik meteen enthousiast. Het was alles wat ik ervan gehoopt had en nog veel meer. Lees meer over hoe ik mijn tijd in Londen doorbracht en waarom je het ook moet doen!

Londen ochtend

Ik verbleef in een klein, gezellig hotel in het hartje van Londen. Vanuit daar kon ik alles makkelijk bereiken. De eerste dag begon ik met een wandeling door Hyde Park. Dit was echt een heel ontspannen manier om de stad te verkennen. Daarna heb ik verschillende musea bezocht, waaronder het British Museum en het Victoria & Albert Museum. Deze musea zijn echt de moeite waard, want je krijgt er een goede indruk van de Britse geschiedenis en cultuur.

Hoe ik mijn tijd in Londen doorbracht en waarom je het ook moet doen

Avond

‘s Avonds eindigde ik mijn dag met een bezoek aan de West End. Dit is het theater district van Londen en er zijn tal van theater- en muziekvoorstellingen te zien. Ik heb genoten van een musical in het bekende Cameron Mackintosh Theatre. Deze week in Londen was echt een onvergetelijke ervaring en ik kan iedereen aanraden om er een keer heen te gaan.

Tips voor Londen

Nog meer artikelen over Londen:

Dit artikel bevat affiliate links. Dat houdt in dat ik een kleine commissie ontvang als je via een van deze links een boeking of aankoop doet. Maar dit kost jou niks extra, maar helpt mij om Natizavdl te laten groeien.

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories