De beste plekken om in Londen te eten, drinken en verkennen

Londen is een van ‘s werelds meest dynamische en cosmopolitische steden. Er is altijd wel iets te doen in de stad, en er zijn talloze plekken om te eten, drinken en verkennen. Of je nu op zoek bent naar een gezellige pub om een pint te drinken, een leuke bar om te minglen of een chic restaurant om te dineren, je zult zeker iets vinden om je smaak te treffen. In dit artikel vertel ik de beste plekken om in Londen te eten, drinken en verkennen.

De beste plekken om in Londen te eten, drinken en verkennen

Als je op zoek bent naar een authentieke Londense ervaring, moet je een bezoekje brengen van de vele markten in de stad.

Covent Garden Market Londen

Covent Garden Market is een van de bekendste markten, en hier kun je alles van antiek tot street food vinden. Camden Market is ook een populaire plek voor toeristen en locals, met een scala aan kraampjes waar je kunt shoppen, eten en drinken.

londen

Museum of galerie in Londen

Als je liever wat tijd doorbrengt in een museum of galerie, heeft Londen ook veel te bieden. De Britse Museum, National Gallery en Tate Modern zijn slechts enkele van de vele musea die je kunt bezoeken. Als je meer geïnteresseerd bent in de historie van de stad, kun je een wandeling maken door Soho, Chinatown of Notting Hill. Of je nu op zoek bent naar cultuur, shopping of gewoon een lekker pint, Londen heeft alles wat je nodig hebt voor een geweldige reis.

Tips voor Londen:

Tips voor de overnachting

NOX West Hampstead

Locatie: 291 West End Lane, Camden, London, NW6 1RD, United Kingdom 

Je boekt een kamer vanaf €98 per nacht bij NOX West Hampstead Bekijk meteen de huidige tarieven!

The Gantry London, Curio Collection By Hilton

Locatie: 40 Celebration Avenue, Newham, London, E20 1DB, United Kingdom

Je boekt een kamer vanaf €168 per nacht bij The Gantry London, Curio Collection By Hilton Bekijk meteen de huidige tarieven!

ALTIDO New apartments near Battersea Power Station

Locatie: 5 Moat Street, Wandsworth, London, SW11 7EA, United Kingdom 

Je boekt een kamer vanaf €268 per nacht bij ALTIDO New apartments near Battersea Power Station Bekijk meteen de huidige tarieven!

Nog meer artikelen over Londen:

Dit artikel bevat affiliate links. Dat houdt in dat ik een kleine commissie ontvang als je via een van deze links een boeking of aankoop doet. Maar dit kost jou niks extra, maar helpt mij om Natizavdl te laten groeien.

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories