De leukste spelletjes om oud en nieuw te vieren!

Het is al weer bijna oud en nieuw! Tijd om leuke spelletjes te spelen met familie en vrienden. Op oud en nieuw moet je natuurlijk niet alleen maar feesten, maar ook leuke spelletjes spelen. Wij hebben een aantal leuke spelletjes voor jou op een rijtje gezet, zodat je oud en nieuw echt kunt gaan vieren!

1. Voetbal

Een echte klassieker onder de spelletjes is natuurlijk voetbal. Op oud en nieuw kun je lekker buiten in de tuin of op het strand voetballen met je vrienden of familie. Het is een leuk spel om te spelen en je kunt er ook nog eens lekker in bewegen.

2. Kaarten

Kaartspelletjes zoals Uno, Monopoly Deal en Rummy zijn ook altijd erg leuk om te spelen. Ze zijn leuk voor jong en oud en je kunt er makkelijk een paar uurtjes mee vullen. Oud en nieuw is dus een perfect moment om eens een kaartspelletje te spelen met je familie of vrienden.

3. Zoek de verschillen

Dit is een leuk spelletje voor de hele familie. Iedereen kent het spel vast wel, maar voor degenen die het niet kennen: je krijgt twee (of meer) afbeeldingen te zien en je moet de verschillen zoeken. Het is een leuk spelletje om even bij te kletsen en het is ook nog eens leerzaam.

Koop hier ‘zoek de verschillen’

4. Sjoelen

Dit is misschien niet het eerste spelletje waar je aan denkt bij oud en nieuw, maar toch is het erg leuk. Sjoelen is een spel waarbij je met kleine schijfjes over een sjoelbak moet sjoelen. Het is een erg leuk spel om te spelen en je kunt er ook makkelijk een paar uurtjes mee vullen.

Koop hier ‘sjoelen’

Bron

5. Twister

Dit is een leuk spelletje om te spelen met het hele gezin. Iedereen kent het spel vast wel, maar voor degenen die het niet kennen: je krijgt twee (of meer) afbeeldingen te zien en je moet de verschillen zoeken. Het is een leuk spelletje om even bij te kletsen en het is ook nog eens leerzaam.

Koop hier ‘Twister’

6. Monopoly

Dit is misschien niet het eerste spelletje waar je aan denkt bij oud en nieuw, maar toch is het erg leuk. Monopoly is een spel waarbij je met kleine schijfjes over een bord moet lopen en proberen zoveel mogelijk geld te verzamelen. Het is een erg leuk spel om te spelen en je kunt er ook makkelijk een paar uurtjes mee vullen.

Koop hier ‘Monopoly’

7. Schaken

Dit is een leuk spelletje om te spelen met het hele gezin. Schaken is een strategisch bordspel waarbij je met twee spelers tegen elkaar speelt. Het is een erg leuk spel om te spelen en je kunt er ook makkelijk een paar uurtjes mee vullen.

Koop hier ‘schaken’

Bron

8. Cluedo is een leuk spelletje om te spelen met het hele gezin.

Cluedo is een detective spel waarbij je met twee tot zes spelers tegen elkaar speelt. Het is een erg leuk spel om te spelen en je kunt er ook makkelijk een paar uurtjes mee vullen.

Koop hier ‘Cluedo’

9. Risk

Dit is een leuk spelletje om te spelen met het hele gezin. Risk is een strategisch bordspel waarbij je met twee tot zes spelers tegen elkaar speelt. Het is een erg leuk spel om te spelen en je kunt er ook makkelijk een paar uurtjes mee vullen.

Koop hier ‘Risk’

10. Pictionary

Dit is een leuk spelletje om te spelen met het hele gezin. Pictionary is een teken- en raadspel waarbij je met twee tot vier spelers tegen elkaar speelt. Het is een erg leuk spel om te spelen en je kunt er ook makkelijk een paar uurtjes mee vullen.

Koop hier ‘Pictionary’

Welke ga jij kopen?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories