De beste supermarkt wijnen voor een gezellige en smaakvolle kerst!

De feestdagen komen eraan! En dat betekent ook dat het tijd is om de lekkerste wijnen in huis te halen. Om je een handje te helpen, hebben we de beste supermarkt wijnen voor kerst op een rijtje gezet. Van een heerlijke bubbelwijn tot een mooie rode wijn, er is voor ieder wat wils. Kies je favoriet en maak van je kerst een smaakvolle en gezellige aangelegenheid!

1. Mousserende wijn: NV Brut Reserve, M&S, €12,50

Als je op zoek bent naar een lekkere bubbelwijn, is deze Brut Reserve van Marks & Spencer een goede keuze. De wijn is fris en fruitig, met tonen van citrus en appel. Een perfecte aperitiefwijn of om bij het dessert te drinken.

2. Rode wijn: Reserva, Aldi, €5,99

Deze Spaanse Reserva van Aldi is een heerlijke rode wijn voor bij het kerstdiner. De wijn heeft een mooie rode kleur en is vol van smaak, met tonen van rijpe kersen en pruimen. Een echte aanrader!

3. Witte wijn: Picpoul de Pinet, Lidl, €5,49

Deze Picpoul de Pinet van Lidl is een frisse en fruitige witte wijn, perfect om bij de vis- of kippengerechten te drinken. De wijn heeft een mooie, lichte kleur en is lekker fr smaak. Een fijne wijn voor een scherpe prijs!

4. Rosé wijn: Zinfandel Rosé, Morrisons, €6,50

Als je van rosé houdt, is deze Zinfandel Rosé van Morrisons een goede keuze. De wijn is fruitig en lichtrozig van kleur, en heeft een frisse en zachte smaak. Heerlijk om bij de salade of het voorgerecht te drinken.

5. Dessertwijn: Muscat de Beaumes-de-Venise, Waitrose, €8,99

Als je van zoete wijnen houdt, is dit Muscat de Beaumes-de-Venise van Waitrose een aanrader. De wijn is zacht en zoet van smaak, met tonen van abrikoos en honing. Een perfecte dessertwijn!

Voor welke wijn ga jij?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories