Kerstdiner ideeën: maak er een spel van!

Wat is er leuker dan samen met vrienden of familie een spelletje te spelen tijdens het kerstdiner? Niet alleen maakt het de maaltijd leuker, maar het geeft ook iedereen de kans om zijn of haar creativiteit kwijt te kunnen.

Menu-ideeën voor een uniek en leuk kerstdiner:

1. Een spel waarbij iedereen een ingrediënt moet bedenken voor een nieuw gerecht. Het gerecht moet dan door iedereen gemaakt worden. Wie maakt het lekkerste gerecht?

2. Een spel waarbij je een gerecht moet bedenken dat past bij een bepaalde muziekstijl. Bijvoorbeeld: bedenk een gerecht dat past bij een kerstliedje.

3. Een spel waarbij je moet bedenken hoe je een bepaald gerecht zou kunnen verbeteren. Bijvoorbeeld: bedenk een manier om stuffing (vulling) te maken zonder eieren.

4. Een spel waarbij je moet bedenken wat je zou doen als je een bepaald ingrediënt niet had. Bijvoorbeeld: bedenk wat je zou doen als je geen aardappelen had voor een aardappelpuree.

5. Een spel waarbij je moet bedenken hoe je een gerecht zou kunnen verkleinen of vergroten. Bijvoorbeeld: bedenk hoe je een gerecht kunnen verkleinen zodat het geschikt is voor twee personen. of vergroot het recept zodat het geschikt is voor 10 personen.

6. Een spel waarbij je moet bedenken hoe je een bepaald gerecht zou kunnen maken zonder een bepaald ingrediënt. Bijvoorbeeld: bedenk hoe je een taart zou kunnen maken zonder suiker.

Ontzettend tof toch?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories