De leukste dingen om te doen in Londen tijdens kerstmis!

Wat is er leuker dan tijdens kerstmis naar Londen te gaan? De stad is dan geheel versierd met kerstversieringen en er zijn allerlei leuke activiteiten die je kunt ondernemen. In dit blog lees je wat onze favoriete dingen zijn om te doen in Londen tijdens kerstmis!

1. Ga naar een van de vele kerstmarkten in Londen

De kerstmarkten in Londen zijn echt de moeite waard! Er zijn allerlei kraampjes met lekkere hapjes, drankjes en souvenirs. Je kunt er heerlijk rondwandelen en genieten van de sfeer.

2. Bezoek een traditioneel Brits kerstfeest

Een echt Brits kerstfeest is natuurlijk niet compleet zonder een kalkoen en allerlei andere typische lekkernijen. Er zijn verschillende restaurants en pubs in Londen waar je tijdens kerstmis een traditioneel Brits kerstfeest kunt beleven.

3. Ga naar een kerstvoorstelling in een theater

In Londen zijn verschillende theaters waar je leuke kerstvoorstellingen kunt bekijken. Er is voor ieder wat wils, dus kijk eens rustig rond welke voorstellingen er allemaal te zien zijn.

4. Breng een bezoek aan het Winter Wonderland in Hyde Park

Het Winter Wonderland in Hyde Park is echt een aanrader tijdens kerstmis. Er is van alles te doen en te zien, van attracties tot winkeltjes en restaurants.

5. Ga ijsbanen in Somerset House

Tijdens kerstmis kun je in Somerset House lekker gaan ijsbanen. Er is een mooie ijsbaan waar je met je familie of vrienden lekker kunt gaan skate.

6. Bekijk het schitterende uitzicht vanaf de Londense Eye

Tijdens kerstmis is Londen natuurlijk extra mooi versierd. Vanaf de Londense Eye heb je dan ook een prachtig uitzicht op de stad. Dit is echt een aanrader als je van mooie uitzichten houdt!

7. Ga naar een pub en geniet van een lekker biertje of een cocktail

Er zijn in Londen vele pubs waar je terecht kunt voor een lekker biertje of cocktail. Het is extra gezellig als je tijdens kerstmis naar een pub gaat, want dan is de sfeer natuurlijk helemaal in kerstsfeer!

Tips voor Londen

Ga jij naar Londen met kerst?

Nog meer artikelen over Londen:

Dit artikel bevat affiliate links. Dat houdt in dat ik een kleine commissie ontvang als je via een van deze links een boeking of aankoop doet. Maar dit kost jou niks extra, maar helpt mij om Natizavdl te laten groeien.

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories