Review: Clinique smart SPF 15

Altijd moeilijk om juiste creme te vinden. Wat heel fijn is aan Clinique is dat ze getest zijn op allergieën. En ze zijn 100% parfumvrij. Zoek je een creme die werkt tegen anti-age? Lees dan snel verder

Wat staat op Ici Paris XL website:

Als een vrouw minimaal 4 dingen tegelijk kan, dan moet haar gezichtsverzorging dat ook kunnen.
De Clinique Smart™ Custom-Repair Moisturizer SPF 15 is een anti-aging dagcrème die zichtbaar rimpels vermindert, de teint egaliseert, de huid lift en hydrateert.
Het instant hydraterend effect maakt de huid meteen 70% voller. Klinisch bewezen dat het in slechts 4 weken lijntjes zichtbaar glad maakt, de teint egaliseert en lift.

Het vermindert zichtbaar 4 belangrijke tekenen van veroudering:

  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Verlies van stevigheid en elasticiteit
  • Bruine vlekken
  • Verlies van een stralende, heldere teint

Deze dagelijkse multitasker voor de huid helpt zichtbaar schade te repareren en nieuwe schade door UV stralen of milieuvervuiling te voorkomen dankzij de ‘smart’ technologie. Daarbij herstelt hij zichtbaar fijne lijntjes en rimpels, dofheid, verlies van elasticiteit, een ruwe textuur en een slechte conditie van de natuurlijke beschermingslaag van de huid.

De anti-aging crème is verkrijgbaar in drie verschillende formules:
voor de zeer droge tot droge huid, de droge tot gemengde huid en de gemengde tot vette huid.DE CLINIQUE CLEAN FILOSOFIE:
Eenvoudig. Veilig. Doeltreffend.
Altijd geformuleerd voor maximale resultaten zonder irritatie.
Getest op allergieën. 100% parfumvrij.

Bron

Ze zeggen dat je na 4 weken (1 maand) dat je verschil ziet. Ik kan niet perse zeggen dat ik na een maand verschil zie. Ik vind creme ook wel een beetje waterig voelen. Iets wat ik niet verwacht had. Ik had juist een hele rijke substantie verwacht. Daarnaast voelt het wel rijk aan. Ik krijg wel glow op mijn huid ervan. Wat wel heel erg mooi is! Of ik het een fijne creme vond? Daar twijfel ik over. Ik vind dat je voor deze prijs ook wel andere fijnere anti-age creme hebt.

Koop hier Clinique smart SPF 15

Wat gebruik jij voor een anti-age creme?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories