Eucalyptus in de douche

Eucalyptus ik hou echt van de geur! Ik had verschillende tiktoks voorbij zien komen dat mensen een eucalyptus takken in douche op gingen. En toen ik ging kijken naar #eucalyptusshower kwam ik zoveel video’s tegen. En ja, ik wil dat ook proberen!

Eucalyptus

Is eucalyptus wel goed voor je? Zeker wel, eucalyptus kan zorgen voor dat luchtwegklachten kan verzachten. Zelf heb ik veel last van last van mijn keel, verstopte neus. Vind ik echt heel fijn. Voor mij is het ook echt een typische ‘zen’ geur.

Je kunt bij Jumbo al bosje takken van eucalyptus kopen voor 3,99

Zelf koop ik mijn eucalyptus altijd bij de jumbo. Daar zitten ze al met stiekjes aan elkaar gebonden. Dan haal ik er eentje af en die doe ik aan douche vast binden

Voor dat ik hem ophang zorg ik ervoor dat ik met een deegrol eucalyptus eventjes kneus. Daarna kun je eucalyptus makkelijk een maand laten hangen! Ze gaan na 2 weken uitdrogen, maar dan ruik je ze als nog heel goed.

Ga jij ook eucalyptus in jou douche hangen?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories