cg

Review: Cruls Poppin pineapple crul mask

Ik hou ervan om nieuwe producten te gebruiken! Ik heb zoveel goede verhalen gehoord over de ‘Poppin pineapple collection’ dat ik dacht ‘dit moet ik proberen!’ vrienden die hierover vertelde hadden ongeveer hetzelfde soort haar als dat ik heb. In heel de collectie zit proteïne, dit heb ik echt nodig voor mijn haar. Hierbij de review voor Cruls Poppin pineapple crul mask

Water, Certified Organic Soybean Oil Octyl Palmiate, Cetearyl Alcohol (Fatty alcohol/ emolilent to soften hair), Behentrimonium Methosulfate, Glyceryl Stearate, Behentrimonium Chloride, Polysorbate 60, Cetyl Alcohol (Fatty alcohol/ emolilent to soften hair), Certified Organic Pineapple Fruit Extract, Certified Organic Anthemis Nobilis Flower Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Certified Organic Coconut Oil, Certified Organic Aloe Leaf Juice, Glycerin, Caprylic/ Capric Triglyceride, Panthenol, Polysorbate 20, Pineapple Fruit Fragrance, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol.

Ik heb van mijzelf een 2b krul type. Ik merk dat mijn haar dit wel heel erg zwaar vindt. Ik heb wel geblondeerd haar, wat veel proteïne nodig heeft. Maar ik denk dat mijn haar koko’s ook niet zo leuk vindt. Ik heb wel echt ‘vettige’ krullen ervan gekregen. Ik heb echt maar een heel klein beetje gebruikt. Helaas is dit product dus niet voor mij weg gelegd!

Mijn haar na het gebruiken van de Cruls Poppin pineapple crul mask

Gebruik jij veel proteïne in jou producten?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories