Review: Paco Rabanne Invictus

Een keertje wat anders genomen… een mannen geur! Deze keer gaan we het hebben over de ‘Paco Rabanne Invictus’

  • INGREDIENTEN

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, COUMARIN, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRONELLOL, GERANIOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, EUGENOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL ALCOHOL, CINNAMAL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 19140 (YELLOW 5), CI 14700 (RED 4), CI 42090 (BLUE 1).

  • Topnoten: marine noten, grapefruit, laurierbladeren
  • Hartnoten: gaiac hout en amber
  • Basisnoten: labdanum

Persoonlijk vind ik hem echt heerlijk ruiken! Hij blijft ook erg lang hangen. Zelfs als ik de volgende dag aan mijn kleding ruik dan ruik ik nog steeds deze geur. Ik vind het ook zeker een geur die iedereen lekker vind. Dus ik zou zeggen: met deze geur als cadeau geven zit je nooit verkeerd.

Koop hier Paco Rabanne Invictus

Geef jij vaak een geur kado?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories