Review: Clarins lip milky mousse

Ik ben echt gek op lip producten! Ik gebruik elke dag ook wel iets voor op mijn lippen. Al is het maar labello! Ik vind het echt heerlijk om iets op mijn lippen te hebben. Ik hoorde dat er een product op de markt was gekomen waarbij je lippen een kleurtje krijgen maar dat je niet voelt dat er iets op je lippen zit.. nou, dat wil ik!

Zoals je kunt zien zie je een sponsje ipv bij meeste producten een stukje plastic.

Before
After

Zoals je kunt zien zie je een klein beetje kleur op mijn lippen.. En ik hou ervan! Mijn lippen voelen echt heerlijk aan. En zelfs ook verzorgd. Kleur gaat er wel heel snel af met drinken/eten. Dus je bent wel heel de dag door aan het smeren. Maar dat vind ik zelf niet zo erg!

Lipstick of labello?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories