Review: The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution Tonic

Yes, nog een product van The Ordinary. Naast serum heb ik ook tonic geprobeerd!

Met 7% glycolzuur, aminozuren, aloë vera, ginseng en tasmaanse peperbes.

Glycolic Acid 7% Toning Solution

Richt zich opDofheid, ongelijkmatige teint
HuidproblemenDofheid, donkere vlekjes, hyperpigmentatie, ongelijkmatige huidstructuur
Verzorgingsroutine      Na gezichtsreiniging, voor serums 
Niet gebruiken metEUK134, Peptides en andere Acids
Wanneer’s Avonds, max. 3x per week

Ik merkte de eerste keer dat je het product wel echt voelt op je huid, beetje een branderig gevoel. Zelf heb ik een gemengde huid met zo af en toe last van oneffenheden. Ik vind het fijn dat de toner geen geur heeft. Ook merk ik dat mijn huid er wel echt heel zacht door aanvoelt. Voelt ook echt als ‘schoon’ maar wel tegen droge aan. De poriën zie ik ook een stuk minder, de huid ziet er daardoor ook beter uit. Voor de hoeveelheid die je krijgt in combinatie met de prijs vind ik het product zeker de moeite waard.

Het product gaat ook super lang mee. Wat misschien ook fijn is om te weten is dat het veganistisch, dierproefvrij én glutenvrij is! Product is helaas wel bijna altijd uitverkocht bij Douglas, dat is wel een nadeel…

Te koop bij Douglas € 8,70

Gebruik jij een toner?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories