Review: Chloé Nomade eau de parfum

Een nieuwe fijne geur in mijn stash, ik had zelf eigenlijk nog geen Chloé geurtjes in mijn stash, maar daar komt nu verandering in!

Chloé nomade

“Gaby Aghion, de oprichter van Chloé, zei altijd: “Mijn kleuren komen uit Egypte”. Nomade roept deze visie van ontsnapping op. Een parfum dat de geest vangt van ongedwongen elegantie, van zelfvertrouwen in combinatie met de vrijheid die de geest van Chloé definieert. Deze nieuwe geur roept een visioen op van vrijheid en de behoefte te ontsnappen. Het schetst de contouren van een vrouw wiens bestemming zich opent voor een reis zonder einde, gekleurd door nieuwe horizons. Een nieuwe visie en nieuwe perspectieven doordrenken deze geur. Ze belichten de allure van deze vrouw op zoek naar ontdekking.”

Noten;

Top: mirabelpruim

Midden: fresia

Basis: eikenmos

Allereerst moet ik wel zeggen dat het niet echt een typische Chloé geur is, zelf vind ik hem ook wat zwaarder. De geur blijft echt super goed hangen. Dit is een geur die ik nog niet in mijn stash heb zitten, een hele leuke toevoeging dus!

Chloé Nomade eau de parfum 50ml € 91,75

Kennen jullie Nomade al?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories