Review: Clinique all about eyes

Oogcrème, tja wanneer ga je ermee beginnen? Zelf ben ik nu 21 jaar, en ik merk dat mijn ogen donkere kringen beginnen te krijgen en beetje ‘dik’ worden. Misschien een goed moment om te beginnen met een oog cream?

Zelf lees ik;

Een must voor alle ogen. Vermindert zwellingen en minimaliseert donkere kringen en fijne lijntjes.
ONZE CLINIQUE CLEAN FILOSOFIE: Eenvoudig. Veilig. Doeltreffend. Make-up die je huid actief verbetert, zonder irritatie. Getest op allergieën. 100% parfumvrij.

Klinkt goed toch? We gaan het proberen!

De substantie van het product is heel erg fijn. Wat ik al eerder vertelde is dat ik donkere kringen rondom mijn ogen begon te krijgen. En dat wanneer ik wakker word, mijn ogen ook een beetje dik zijn. Na gebruik van 4 maanden (ondertussen is het potje ook op) moet ik zeggen, ik heb bijna geen last meer als ik wakker word dat mijn ogen beetje dikker zijn. Maar voor de rest merk ik niet zoveel. Misschien komt dat ook omdat ikzelf verder geen problemen had. Ik vind het wel moeilijk om te zeggen of ik nu ook een oog cream blijf gebruiken. Na mijn idee doet het eigenlijk niet eens zo heel veel…

Prijzen liggen ongeveer bij € 42,25

Gebruiken jullie al een oog cream ?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories