Review: Lancôme La vie est belle eau de parfum

Lancôme La vie est belle, wow wat heb je daar veel verschillende varianten van! Zoveel mensen hebben dit geurtje altijd op, als ik kijk naar mijn vrienden kring, heeft bijna iedereen het sowieso ook gehad. Maar zelf heb ik er eigenlijk nooit naar om gekeken. Tot nu..

Het flesje zelf vind ik echt zo ontzettend mooi, classic en sjiek. De geur is echt wel heel erg zoet, daar moet je wel van houden. In de zomer is het niet echt een goed idee om deze parfum te gebruiken haha. Wat ook wel leuk is om te weten is dat het 3 jaar heeft geduurd om deze geur te creëren, lang he!

Noten van La vie est belle:

Algemene noten: Iris, Accord Gourmand
Topnoten: Peer, Bramen
Hartnoten: Concentraat van Iris Pallida, Oranjebloesem Absoluut en Sambac Jasmijn
Basisnoten: Patchouli Heart Essence

Bron

De geur blijft goed hangen, vooral omdat het zoete aanwezige geur is. Al moet ik wel zeggen dat ik hem in de avond niet meer zo goed meer ruik. Ook is 50% van de geur natuurlijk, dat zie je ook niet vaak.

Te koop bij verschillende parfumeries. Bij Ici Paris XL 50 ml € 107,05

Wat is jou favoriete geur?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories