Meet my new Insta X

Ik wilde al zo ontzettend lang een insta x! Maar ik vond ze eigenlijk net wat te duur.. Toen ik een beetje ging rond kijken op Marktplaats kwam ik tot de ontdekking dat het vol stond met advertenties, waarom zou ik een nieuwe kopen als ik er ook een tweedehands kan kopen? Ik kwam op een advertentie terecht waarbij een stel de camera maar een paar keer gebruikt had, en voor ‘maar’….

30 euro verkocht! Ik kreeg daarvoor een Insta X met 30 foto’s.. wow! normaal gesproken betaal je dat alleen al voor de foto’s. Ik kreeg van de verkoper ook de tip om op Aliexpress te kijken. Daar zijn ze namelijk veel goedkoper dan in Nederland. Dus thuis heb ik gekeken op Aliexpress en heb ik dus ook gelijk extra foto’s gekocht! Een paar weken geleden kwamen ze thuis. Sommige mensen hadden foto’s gekregen die over de datum waren.. Maar daar heb ik gelukkig geen problemen mee gehad. Echt top!

Hoe leuk!
 
Hebben jullie ook een insta X?

Liefs, Natiza

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories