Over Natizavdl.nl

Natizavdl.nl is een blog waar je wekelijks artikelen leest over beauty, lifestyle en travel. De leeftijdscategorie van bezoekers heeft een gemiddelde van 18-35 jaar oud.

Ervaring

Bloggen doe ik inmiddels 10 jaar. Ik ben begonnen met ‘TheBeautyBlondie’ en daarna ben ik overgestapt naar mijn eigen naam. Ik heb met ontzettend veel mooie merken mogen samenwerken, en daarnaast ook mooie persreizen mogen maken.

PR-bureaus

Bloggen over nieuwe producten/merken doe ik graag. Ik bezoek graag nieuwe hotspots en steden. Voor nieuwe samenwerkingen sta ik altijd open. Je kunt mij altijd een bericht sturen op info[at]natizavdl.nl of via contactformulier.

Natizavdl.nl heeft samengewerkt met:

Na-kd, Chiquelle, Hunkemoller, Coolblue, Clay and Glow, The Body Shop, Jamin, GastonLuga, Rumag, Likeland, Garnier, Stronger, Bara, Mondkapjeswinkel, Surprisefactory, Glacial Bottle, Domino’s, Wagamama, Sudio, Myjewellery, Like land, Winter park, Day dream.

Welke adverteermogelijkheden zijn er?

Er zijn veel soorten adverteermogelijkheden. Graag zet ik een aantal op een rij;

  • Banner op mijn blog (zijkant, header of footer)
  • Plaatsen van link in nieuw artikel
  • Plaatsen van link in oud artikel
  • Advertorial in vorm van een blogpost
  • Een Persreis

Samenwerken met natizavdl.nl? Dat is zeker mogelijk! Voor informatie en contact kun je mij mailen op info[at]natizavdl.nl of via contactformulier.

Hey! Dit ben ik.