Parfum Review

Review: Jean Paul Geaultier La Belle eau de parfum

Ooit een hele zoete geur geroken? Deze geur is zo ontzettend zoet, maar ook weer zo lekker! Een heel ander soort geur dan dat je van Jean Paul gewend bent..

Kunnen we het eerst over de prachtige flacon hebben? Wow! Ongeveer het zelfde als wat we van Jean Paul gewend zijn. Maar dit is echt een pareltje in je stash.

Jean Paul zegt volgende over geur:

Een damesgeur gemaakt uit de ontmoeting tussen de verslavende elementen van vanille, de frisheid van bergamot en de sappigheid van peer. Een verslavende sluier voor een verleidelijk en ultra-vrouwelijk dame.

DE FLACON
La Belle Eau de Parfum, een lichaam om van te dromen!
Vrouwelijke vormen en een fijne taille met een prachtige bloemenkrans. De flacon van het damesparfum La Belle is een ode aan de ultra-sensuele vrouwelijkheid.

Bron

De geur van peer ruik je zo ontzettend goed, en ik ben er echt een fan van geworden! De geur is ook echt heel erg aanwezig, waar je wel van moet houden.. Na paar dagen denk ik wel ‘oef, een keer een andere geur is ook wel lekker’. Het is wel een makkelijke ‘dag’ geur. Zeker een aanrader!

€ 65,80 voor 30 ML

Wat vinden jullie van flacon?

You may also like...

4 Comments

  1. Ik heb heel benieuwd naar deze parfum. De flacon is in ieder geval prachtig. Hij zou zo bij mij verzameling kunnen :)!

  2. Je hebt me benieuwd gemaakt naar de geur. Het is een prachtige flacon, alleen al daarom zou je hem kopen 😉

  3. Ik vind de flacon echt prachtig, de geur ben ik ook erg nieuwsgierig naar geworden! 🙂

  4. Wat een prachtig flesje! Ik ben ook heel benieuwd naar de geur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *