Beauty Make-up Review

Review: Clarins waterproof pencil

Ik ben gek op make-up, zelf gebruik ik eigenlijk bijna nooit een oogpotlood. Puur omdat het bij mij nooit waterproof lijkt te zijn. Toch gaan we deze waterproof pencil uitproberen!

Zwart? Ik geef het meer een grijzige kleur. Diep zwart zou ik het niet noemen jammer genoeg. Ik moet wel zeggen dat hij wel écht waterproof is! Alleen… ik heb best wel vettige oogleden, en daar kan dit potloot helaas niet goed tegen. Hij gaat daardoor wel beetje uitlopen gedurende de dag. Ik heb ook het gevoel dat aan het einde van de dag de potlood ook minder goed te zien is. Helaas voor mij niet voor herhaling vatbaar om nogmaals te kopen…

Te koop bij verschillende parfumerieën voor €20,00

Wat vind jij een fijn waterproof potlood ?

You may also like...

1 Comment

  1. Ik ben nog op zoek naar een goed waterproof oogpotlood. Ik had jaren een hele fijne, op een gegeven moment zo ver opgeslepen dat ik het merk niet meer zag en toen die echt op was, wist ik dus niet welk merk ik weer moest kopen. Een paar geprobeerd, sommige bleken niet waterproof, van eentje kreeg ik last van mijn ogen (soort allergische reactie)… dus nu helaas op dit moment een niet-waterproof in gebruik tot ik wel een goede tegenkom. Goed om te weten dat die jij hebt geprobeerd ook tegenviel, hoef ik die niet te proberen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *