Girly girl method Shea moisture

Review: Shea moisture curling gel soufflé

Sinds dat ik bezig ben met de CG methode wil ik zoveel mogelijk verschillende producten uit proberen! Ik hoorde heel veel goede verhalen over de Shea moisture coconut & hibiscus lijn. Ik ben benieuwd!

Zoals ik al vertelde is heel de lijn CG Proof! Ik heb wel al veel soorten gels geprobeerd maar nog nooit een soufflé. Ik moet wel zeggen dat ik het heel erg wennen vond! Het voelt best vettig, maar het is dan ook echt een jelly.

Zoals je kunt zien pak ik echt ‘stukken’ uit de pot. Het is ook eventjes wennen met aanbrengen. Want ik moet hem eerst ‘warm’ wrijven in mijn handen om hem te kunnen aanbrengen. Mijn haar wordt er wel echt heel blij van! Ik had eigenlijk wel verwacht dat hij best zwaar zou zijn voor mijn haar. Maar dat valt reuze mee! De geur is ook heerlijk.

Voor mij is dit zeker een aanrader!

Gebruik jij een soufflé?

You may also like...

2 Comments

  1. Femmie says:

    Eindelijk een uitleg waar ik wat mee kan, ik heb deze hele lijn laatst ook gekocht maar met gel soufflé kon ik niet echt wat mee. .. idd voelt vettig aan en je weet niet hoe en hoeveel je gebruiken moet. Ik ga het morgen uitproberen 👍

  2. Ik gebruik zelf de Coconut & Hibiscus lijn van Shea Moisture ook, maar de curling gel souffle kende ik nog niet! Ik ga hem binnenkort uitproberen, thanks voor de tip!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *